Protestuesit i çrrënjosin shtigjet për të verbrit

Shtigjet për personat e verbër përsëri janë çrrënjosur. Fotografinë na e dërgoi qytetari gazetar Nikolla Pisarev, e fotografuar pas protestave të iniciativës “Për Maqedoni të përbashkët”.

Trajtimi i këtillë i bashkëqytetarëve të verbër është turp dhe mëkat, shkruan Pisarev.

This post is also available in: MacedonianEnglish