SKEN: Përgjegjësia, etika dhe profesionizmi në mediat përballë lajmeve të rreme dhe gjuhës së urrejtjes

Si kundër lajmeve të rreme, dezinformatave dhe gjuhës së urrejtjes, si ta kthejmë shkëlqimin e gazetarisë dhe profesionizmit në mediat që do të jenë përgjegjëse, si para vetes, ashtu edhe para opinionit, ishte tema në të cilën biseduam me gazetarët Zoran Ivanov, Vojo Manevski, Ivan Bojaxhiski dhe Xabir Deralla nga CIVILI.

Në këtë edicion të video magazinës politike – SKEN, flasim për përgjegjësinë, etikën dhe profesionizmin në mediat, përballë lajmeve të rreme dhe gjuhës së urrejtjes.

B.J.

Kamera dhe montazhi: Arian Mehmeti

This post is also available in: Macedonian