Temperaturat e larta i dogjën punëtorët e ndërtimtarisë!

Punëtorët e ndërtimtarisë janë në terren pavarësisht nga rekomandimet e Ministrisë së shëndetësisë dhe Ministrisë për punë dhe punë sociale që punëtorët të mos punojnë në ambient të hapur në periudhën prej 11 deri në ora 17.

Në videon e dërguar nga një gazetar qytetar shihet se si një punëtor i kryen punët në qendrën e Shkupit edhe përskaj temperaturave të larta.

This post is also available in: MacedonianEnglish