Високите температури ги изгореа градежните работници!

Градежните работници се на терен и покрај препораките од Министерството за здравство и Министертвото за труд и социјална политика, работниците да не работат на отворено во периодот од 11 до 17 часот.

 

На видеото испратено од граѓански новинар се гледа како градежник ги извршува своите работи во центарот на Скопје и покрај високите температури.

This post is also available in: AlbanianEnglish