ЦИВИЛ МЕДИА

ЦИВИЛ МЕДИА е организациска единица и медиумска платформа на ЦИВИЛ – Центар за слобода

CLP.MK (Civic Lenses Project) е веб портал за граѓанско новинарство и активизам за јакнење на транспарентноста и одговорноста во политичките процеси

Директор на ЦИВИЛ МЕДИА:
Горан Наумовски
Главен уредник:
Џабир Дерала
Одговорен уредник:
Дехран Муратов
Уредувачки колегиум, новинарска екипа и автор(к)и:
Биљана Јордановска
Дијана Тахири
Ариан Мехмети
Соработничка екипа:
Арбен Зеќири (новинар, аналитичар)
Атанас Петровски (камера)
Владо Крстевски (монтажа)
Александрос Стаматиу (фотографија)
Јазична редакција:
Наташа Цветковска
м-р Гордана Ацеска
Веб мастеринг и администрација:
Петар Орданоски (Инфопроект)
Филип Петровски
Администрација:
Соња Ефтовска, финансиска директорка

 

КОНТАКТ

Адреса: Maksim Gorki 31/1, 1000 Skopje


E-mail: [email protected]
Телефон: +389 (0)2 52 09 176