Të arrestuar anëtarë të partisë E Majta

Policila në Shkup ka arrestuar katër anëtarë të partisë E Majta, të cilët pasdite kishin dalur në sheshin në Shkup ku mbahej prezantimi i pajisjes ushtarake e SHBA dhe ARM.

Një gazetar qytetar i cili dëshiroi të mbetet anonim, dërgoi në redaksinë tonë një video të çastit.

Sipas gazetarit qytetar, pasi policia i u ka tërhqeur vërejtje disa demonstrantëve që kanë mbajtur një transparent me mbishkrim “Kundër luftës për përfitime!”, të largohen nga sheshi Maqedonia, demonstrantët janë tërhequr në katin e dytë të Qendrën Tregtare të Qytetit, atje përsëri ka ardhur policia dhe ka arrestuar katër demonstrantë.

This post is also available in: MacedonianEnglish