SKEN- NACIONALIZMI, NJOLLË E ERRËT ( PJESA E PARË)

Çfarë mendojnë figurat publike për nacionalizmin dhe urrejtjen etnike, sa përvoja e tyre ilustron drejtpërdrejt ose indirekt pikëpamjen e tyre për nacionalizmin dhe dëmshmërinë e tij, si dëmtojnë aspiratat tona për anëtarësim në BE, janë pyetje të ngritura nga ky botim i Magazinës politike –SKEN, (pjesa e parë)

This post is also available in: MacedonianEnglish