SKEN: PERSPEKTIVAT 2021 (pjesa e pestë)

Integrimi në BE, reformat, arsimi, Covid-19, regjistrimi, anti-korrupsioni, lajmet e rreme, inovacioni, zgjedhjet ... çfarë na pret në 2021 cilat janë sfidat dhe perspektivat. (pjesa e pestë)

This post is also available in: MacedonianEnglish