СКЕН: Перспективи 2021 (петти дел)

ЕУ интеграции, реформи, образование, Ковид-19, попис, антикорупција, лажни вести, иновации, избори… што нè очекува во 2021 година кои се предизвиците и перспективите. (петти дел)

монтажа: Ариан Мехмети

This post is also available in: AlbanianEnglish