СКЕН-Штип избира нов градски татко

Штип викендот е пред одлука за нов градски татко. Одлуката е меѓу петте кандидати за градоначалници Симон Поликрап, Интегра, Гоце Ангелов, Коалиција „Иднината во наши раце“, Сашко Николов, СДСМ, Трајче Митев, независен кандидат и Лазар Наумов, ТМРО.

Во оваа издание на СКЕН ќе видиме што им понудија кандидатите на граѓанките и граѓаните во Штип.

Камера и монтажа: Ариан Мехмети