СКЕН: Национализмот, таа темна дамка (прв дел)

Што мислат јавните личности за национализмот и етничката омраза, колку нивното искуство посредно или непосредно го илустрира нивното мислење за национализмот и неговата штетност, како тие штетат на нашите заложби за членство во ЕУ, се прашања што ги отвори оваа издание на СКЕН - политички видео магазин. (прв дел)

монтажа: Ариан Мехмети 

This post is also available in: AlbanianEnglish