Panel diskutimi i CIVILit me pesë kandidatët për kryetar të komunës së Shtipit

Festivali i lirisë i organizuar nga CIVILi, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut, vazhdon sot në Shtip, me një diskutim me pesë kandidatët për kryetar të Komunës së Shtipit për zgjedhjet e parakohshme lokale të planifikuara më 13 dhjetor.

Paneli fillon në orën 12 në Hotel Oaza, dhe panelistët ose kandidatët për kryetarë të komunave që do të marrin pjesë në diskutim janë Simon Polikrap Integra, Goce Angellov, Koalicioni “E ardhmja në duart tona”, Sashko Nikollov, LSDM, Trajçe Mitev, kandidat i pavarur, Llazar Naomov, TMRO. Diskutimi në panel do të moderohet nga Xhabir Deralla.

Paneli do të transmetohet drejtpërdrejt në faqen Facebook të CIVILit, dhe përmbajtja e diskutimit do të publikohet më vonë përmes platformave të tjera mediatike të CIVIL Media.

Gjatë diskutimit, moderatori do të ndjekë reagimet dhe pyetjet në rrjetet sociale, do t’i transmetojë ato te pjesëmarrësit në debat dhe do të presë mendimet dhe pikëpamjet tuaja.

This post is also available in: Macedonian