Urdhër arreste edhe për Kavadarasit

Pas Shkupit dhe Velesit, urdhër arreste për anëtarë të koalicionit “Për jetë në Maqedoni” u paraqitën edhe në Kavadar. Në shënjestër të fushatës së zezë në Kavadar është deputeti Betian Kitev, lajmëron një gazetar qytetar.

“Filluan edhe në Kavadar. E tërë qendra e re, të gjitha ndërtesat janë të mbuluara me “fletë arreste”, ka shkruar gazetari qytetar I cili dëshiron të mbetet anonim.

This post is also available in: MacedonianEnglish