Urdhër arreste të zeza edhe në Veles

Në veles, sipas shembullit në Shkup, sot në mëngjes u paraqitën “urdhër arreste” për persona të cilët janë pjesë e koalicionit “ Për jetë në Maqedoni”. Siç lajmëron gazetari qytetar nga Velesi, kësaj here në urdhër arrestin qëndron fotografia e Pançe Ivanovit, deputet nga Velesi nga radhët e koalicionit “Për jetë në Maqedoni”.

 

Dje, në më tepër  vende nëpër Shkup u paraqitën urdhër arreste identike me fotografitë e Pavle Bogoevski, Ivana Tufegxhiq dhe Stevo Pendarovski.

This post is also available in: MacedonianEnglish