Një pjesë e lagjes së Manastirit – Bair, me dekada nuk ka ujë as të pijshëm

Banorët nga lagjja “ Petoçna voda” në Manastir nuk kanë ujë të pijshëm. Në atë lagje ka rreth pesëdhjetë amvisëri të cilat marrin ujë nga një çesmë rruge.

Ky problem është me dekada, dhe nuk u zgjidh nga asnjë parti politike që ishte në pushtet, thonë banorët që jetojnë atje.

Ata theksojnë se as pushteti aktual nuk shpreh dëshirë ta zgjidh problemin me ujësjellësin në atë lagje.

Fotografitë na i dërgoi Gege Demirovski.

D.M.

This post is also available in: MacedonianEnglish