Revolucioni i zi: Prania e detyrueshme

Një gazetar qytetar dërgoi material – fotografi dhe informatë për evidencë të domosdoshme të pjesëmarrësve në protestat, në të cilat prania evidentohet edhe me nënshkrim.

Skenë pothuajse identike regjistroi edhe ekipi i CIVIL Media, në ditën e parë nga protestat e Revolucionit të zi, më 27 shkurt. Vendi i evidentimit të pranisë së pjesëmarrësve në këto “protesta qytetare” është zyra e MK VMRO – DPMNE “Debar Maalo”.

This post is also available in: MacedonianEnglish