Objektivi qytetar më afër qytetare/ëve

CIVIL – Qendra për Liri sot në qendrën e Shkupit vendosi info stendë në të cilin qytetaret dhe qytetarët kishin mundësinë të njihen me idenë për gazetari qytetare.

Në stendën ata patën mundësinë edhe të njihen me punën e deritanishme në fushën e gazetarisë qytetare të cilën Civili gjatë një viti e gjysmë e zbaton me sukses. Disa nga qytetarët që ishin të interesuar patën mundësinë të paraqiten për seminarin e ardhshëm që do të mbahet në Shkup, më 22 dhe 23 prill në hotelin City Park.

Nesër, ekipi i Civilit do të vendosë info stendë në hapësirën para Universitetit të Evropës Juglindore ( shtëpia e mallrave Most).

 

 

This post is also available in: MacedonianEnglish