Kontejneri për mbeturina “freskohet” në Vardar!

Shkupi me shpejtësi pastrohet, që të paraqitet më i bukur dhe më i pastër para syve të turistëve që këtyre ditëve e pushtuan kryeqytetin, për shkak të lojës së nesërme të Super Kupës mes “Realit “dhe Manchester United”.

Një gazetar qytetar që dëshiroi të mbetet anonim, ka dërguar në Civil një video regjistrim në të cilin disa punëtorë pastrojnë mbeturina, në hapësirën e thatë para ndërtimores së Rrotës Panoramike, ndërsa njëkohësisht një kontejner për mbeturina “noton” nëpër lumin Vardar.

This post is also available in: MacedonianEnglish