Fontanë prej 150.000 euro pa ujë

Fontanë me vlerë prej 150.000 euro pa ujësjellës dhe dalje të ujit, terren futbolli me vlerë prej 100.000 euro në të cilin ende nuk është mbajtur asnjë trajnim dhe lojë, janë vetëm një pjesë nga objektet jofunksionale nga programi infrastrukturor që bëhet gjatë viteve të kaluara në Sveti Nikollë.

 

Terreni i futbollit mbeti i zbrazët, i groposur dhe me barë të rritur.

Parku i qytetit në Sveti Nikollë me lule dhe gjelbërim u shndërrua në park me fontanë jofunksionale  pa ujësjellës dhe dalje të ujit, e cila pas çdo reshje shiu ose shkrirje dëbore zbrazet me kova plastike.

Hristina Paneva

This post is also available in: MacedonianEnglish