"As mëkatet e tyre nuk i japin ..."

Gazetarja qytetare, Hazize Jonuzi nga Tetova, në lagjen rome në këtë qytet xhiroi rast me një banore që dëshironte të mbetet anonime, e cila bisedoi për manipulimet me premtimet e papërmbushura dhe me presionet mbi votuesit romë.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UGzdnbIdzU4[/youtube]

...............................................................................................................................................................................................

Kjo përmbajtje botohet në kuadër të ciklit të katërt të konkursit “Bëhu gazetar qytetar” i projektit “Objektivi qytetar” të CIVIL, i mbështetur nga National Endowment for Democracy. Përmbajtja e këtij kontributi është redaktuar minimalisht nga redaksia e CIVIL Media, në përputhje me konceptin e projektit dhe të ueb-faqes. Lajme të lidhura