Banorë(e)t e Çairit dhuruan xhaketa për ata që nuk kanë

Mbrëmë mbetën të vetmuara dhjetëra xhaketa të varura nëpër drunjt në parkun në Çair të Shkupit, me mesazh në ato: "Nëse ke ftohtë mere".

 

Siç thotë gazetari qytetar Behar Memishi kjo është vepër e qytetareve dhe qytetarëve human ta dhurojnë veshjen e tyre të vjetër që të mund ta marin ata që ju duhet më tepër.

This post is also available in: MacedonianEnglish