Thirrje për pjesëmarrje në seminar për gazetarë qytetarë në Veles

Civili vazhdon me seminare rajonale për gazetarë qytetarë nëpër vendin. Kësaj here në hartën e Objektivit Qytetar është Velesi. Seminari do të mbahet më 14 prill ( e shtunë) në hotelin Gardenija – Veles.

Ju vetëm duhet të paraqiteni në këtë vegëz dhe me vete të merrni dëshirën për pushtimin e hapësirave të reja në të cilat gazetarët qytetarë janë bartës të gazetarisë që informon pa frikë dhe pa shërbime. Gjithashtu mund të paraqiteni në formularin në vijim.

[vfb id=1]

Të drejtë për pjesëmarrje në seminarin kanë të gjithë qytetarët e rritur nga komuna Veles, Sveti Nikollë, LLozovë, Negotinë, Kavadar, Gradsko, Rosoman dhe Çashkë.

Kjo thirrje është pjesë e projektit Objektivi Qytetar dhe është i gjashti në serinë e re të seminareve për trajnimin e gazetarëve qytetarë anembanë vendit.

#ObjektiviQytetar është projekt në të cilin kombinohen hulumtimi, aktivitetet mediatike dhe aktivizmi, të cilat janë bazë për vëzhgimin afatgjatë zgjedhor. Ky projekt për tre vite me radhë kontribuon për zhvillimin e gazetarisë qytetare në vend. Qëllimi primar i projektit Objektivi Qytetar është të kontribuohet për proceset transparente dhe përgjegjëse politike në vend, forcimi i vetëdijes publike të politikanëve dhe praktikave lidhur me të drejtat e njeriut, të drejtës votuese dhe proceset politike dhe të alarmohet opinioni vendor dhe ndërkombëtar për praktikat mashtruese në proceset zgjedhore dhe në përgjithësi.

Nëse mendoni se posedoni vullnet, entuziazëm dhe shpirt luftarak, shpejtoni dhe paraqituni!

M.I.

This post is also available in: MacedonianEnglish