Të gjithë ters, Gruevsi mbrapshtë!

Një gazetar qytetar ka dëlrguar fotografi nga salla e ndlërtesës së Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, ku janbël të vendosura fotografitë e të gjithë kryeministrave të mëhershëm të vendit. Në vargun e fotografive, para disa ditësh u shtuan edhe fotogruafitë e dy kryeministrave të fundit, Nikolla Gruevski, dhe Emil  Dimitriev.

Ajo që mund të vërehet është se për dallim nga fotografitë e kryeministrave tjerë, fotografitë e Dimitrievit dhe Gruevskit janë të vetmet në të cilat kryeministrat janë të protretuar me flamurin e Maqedonisë në sfond. Përveç kësaj, fotografia e Gruevskit ëshztë e vetmja e vendosur horizontalisht.

This post is also available in: MacedonianEnglish