Gjuroski: Qyteti i kampionëve shtetëror në not, pa pishinë qyteti

Gazetarët qytetarë Goran Karanfilloski dhe Amdija Emini nga Kërçova, dhe Elzana Kadrieska nga Struga, në seminarin në Strugë më 18 dhe 19 mars të vitit 2017 realizuan video artikull për gjendjen katastrofale në të cilën gjendet vite me radhë pishina e mbyllur e qytetit në Strugë, në bisedë me Aco Gjuroski, profesori dhe trajneri i KN “Struga”.

This post is also available in: MacedonianEnglish