Rezil në Strugë

Në seminarin e pestë rajonal që u mbajt në Strugë më 18 dhe 19 mars, në kornizat e projektit objektivi qytetar, gazetarët qytetarë Goran Karanfilloski dhe Amdija Emini nga Kërçova, dhe Elzana Kadrieska dhe Emin Rustemoski nga Struga gjatë kohës së punëtorisë realizuan një artikull për gjendjen në të cilën gjendet pishina e qytetit në Strugë.

This post is also available in: MacedonianEnglish