На натпревар во Сити Мол по повод 1 Април, дојде и Хитлер

Бурни реакции  на социјалните мрежи по објавувањето на фотографијата на дете облечено во костим на Хитлер со свастика на раката и нацртан мустаќ на фејсбук страницата на Сити Мол. 

Сити Мол, по реакциите на јавноста ја избришаа фотографијата, но нашиот граѓански новинар беше побрз и го сликна овој printscreen кој го добивме со критиките упатени кон родителите како и организаторите.

Е. К.