Партиски војници чекаат нови наредби пред ДИК

Граѓанска новинарка која сакаше да остане анонимна испрати видео од атмосферата пред Државната изборна комисија. 

Од попладнево на социјалните мрежи кружат повици за собир пред ДИК каде како што се вели народот треба да ги спаси државата и изборите. Симпатизери на ВМРО се пред седиштето на ДИК.