Ѓуроски: Градот на државни прваци во пливање, без градски базен

Граѓанските новинари Горан Карафилоски и Амдија Емини од Кичево и Емин Рустемовски и Елзана Кадриеска од Струга, на семинарот во Струга на 18-ти и 19-ти март 2017 направија видео-прилог за катастрофалната состојба во која веќе со години се наоѓа затворениот градски базен во Струга, низ разговор со Ацо Ѓуроски, професор и тренерот на ПК „Струга“.

 

This post is also available in: AlbanianEnglish