Vërshime në rrugët e fshatit Mogorçë të Dibrës

Pas një ore reshje shiu dhe breshëri, vërshuan rrugët në fshatin Mogorçë. Videoja nga rrugët e vërshuara e publikoi Tani Dovolani në profilin e tij në Fejsbuk.

D.M.