Pensionistë këndojnë në autobus

Për çdo të marte dhe të premte pensionistët e shfrytëzojnë transportin falas, ndërsa më 20 qershor, përskaj shëtitjes te Banja e Katllanovës, ata e festuan edhe festën krishtere E diela e shenjtë, me ndezje qirinjsh dhe lutje në kishën që ndodhet në vendin e njëjtë. Gjatë vozitjes me autobusin nr.53, pensionistet këndonin këngë të vjetra maqedonase, informon gazetari qytetar.

D.M.