#KërkojPërgjigje kur do të merren masa për sigurinë e këmbësorëve në Shtip?

Gazetarja qytetare nga Shtipi e shfrytëzoi iniciativën #KërkojPërgjigje që t’u drejtohet pushtetarëve lokal, të Shtipi një kohë të gjatë  ka telashe me rregullimin e trafikut. Edhe përskaj tentimit për zgjidhjen e marrin masa për sigurinë në trafik problemit me parkim, zgjidhja më ideale e vozitësve janë trotuaret.“Ka ardhur koha që si organe kompetente për qytetin të merrni masa përkatëse. Kërkoj përgjigje nga ju – si ne këmbësorët të qarkullojmë të sigurt nëpër trotuaret në Shtip?”, kërkoi dhe pret përgjigje gazetarja qytetare nga Shtipi.

   

Në pamundësi ta parashtrojë pyetjen në video format, me fotografi e ilustroi gjendjen në trafik dhe rizikun për këmbësorët në Shtip.

This post is also available in: MacedonianEnglish