Од кај е свекрвата на Силјановска?

бунетата кандидатка за претседателка, Гордана Силјановска Давкова, по случајот Неготино-Кавадарци, се излета со уште еден гаф кој би требало да ги замисли нејзините поддржувачи.

Имено, ако ни самата не знае од каде е свекрва ѝ од Кочани или Кичево, како воопшто знае за што се кандидирала: за претседателка на Македонија или Северна Македонија или…?

Твитер и Фејсбук заедницата не остана должна да ја искоментира и оваа нејзина изјава.