SKEN - PERSPEKTIVAT (pjesa e tretë)

Integrimi në BE, reformat, arsimi, Covid-19, regjistrimi, anti-korrupsioni, lajmet e rreme, inovacioni, zgjedhjet ... çfarë na pret në 2021 cilat janë sfidat dhe perspektivat. (pjesa e tretë)

This post is also available in: MacedonianEnglish