Samka Ibraimovski: Po të mos ishin bombat, do të ishim monarki

“Po të mos ishin bombat, do të ishim monarki. Njerëzit na u larguan jashtë vendit, mbetën votuesit e partisë që ishte eksperte për falsifikimin e zgjedhjeve. Nuk është e rastit ajo ndërtesë, nga e cila monarku e përshëndet popullin”, tha deputeti i PCER, Samka Ibraimovski në konferencë.

 

“Do të dal në terren, do ta luajmë lojën, kush fiton, do të shkojë më tej. Dua të ballafaqohem me popullin tim, të shoh çfarë mendon për mua. Jo pse jam Rom, por të shoh edhe ata në Shkup edhe ata në Dibër çfarë mendojnë për mua”, vlerëson deputeti Samka Ibraimovski, një nga nënshkruesit e Iniciativës për një njësi votuese.

Ai vlerëson se lista e votuesve nuk ka më tepër se 1.300. 000 votues dhe insiston se në procesin e ndryshimit të Kodit Zgjedhor duhet të marrin pjesë të gjitha partitë.