Arta Tahiri: Sfida e dhjetëvjeçarit, ruajtja e integritetit profesional të gazetarit!

Arta Tahiri-

Liria e shprehjes në çdo shoqëri që synon të jetë demokratike është një ideal për të cilin duhet të luftojmë çdo ditë, ajo nuk është vetëm një betejë e afatizuar, por është e pakohë!

Duke ditur se nuk ka parti politike apo kompani biznesi që nuk dëshiron të ketë ndikim ndaj mediave, sfida më e madhe edhe në dhjetëvjeçarin e ardhëm do të jetë bërja ballë tendencave të këtilla për ndikim dhe qëndrimi stoik dhe ruajtja e integritetit profesional të gazetarit!