Hajredini: Ende ka liderë e parti, që u pengon zhurma mediatike

Xhevdet Hajredini-

“Sot është Dita botërore e mediave, kur duhet të festohet, promovohet dhe të theksohet rëndësia e mbrojtjes së lirive të mediave dhe gazetarëve. Për fat të keq, këtu tek ne, ende ka parti dhe “liderë” në pushtet, të cilët kur ju pengon “zhurma” e mediave, jo vetëm se ua ndalin “tagjinë”, kundër tyre ngrenë padi në gjyq”, ka shkruar Hajredini.