Raportoj pa frikë dhe pa censurë

CIVIL – Qendra për Liri nesër në Manastir do të mbajë eveniment multimedial “”Raportoj pa frikë dhe pa censurë”, për promovimin e projektit “ Objektivi qytetar”.

Në evenimentin që do të fillojë në ora 19:30 në “Rokafana” në Manastir do të prezantohen të dhënat themelore për projektin.

Sipas programit, janë të parashikuara projeksione të video-tregimeve më të suksesshme të gazetarëve qytetarë të cilët në periudhën e kaluar i kanë dërguar në redaksinë e CICIL Media.

Gjithashtu, do të ketë edhe “miktofon të hapur” për ata që dëshirojnë të flasin për gazetarinë qytetare si mjet për vëzhgimin e rasteve të shkeljes së të drejtave të njeriut dhe të drjatave votuese. Në fund të evenimentit multimedial janë të parashikuara vargje dhe muzikë e lirisë.

This post is also available in: MacedonianEnglish