Qytetarë të papërgjegjshëm hedhin mbeturina në lumin Vardar

Gjatë ditës së djeshme në fshatin Strimnicë, komuna e Zhelinës, qytetarë të papërgjegjshëm kanë hedhur nga ura nga traktori, mbeturina në lumin Vardar.

Video incizimin e publikoi  organizata qytetare për ekologji “Eco Guerilla” nga Tetova, dhe kërkon gjetjen dhe ndëshkimin e vepruesve.

This post is also available in: MacedonianEnglish