Герила акција: Никогаш повеќе контрола

„Повеќе од 20.000 прислушкувани функционери, новинари, судии, обвинители, верски лица, професори, лекари и граѓани во над 600.000 телефонски разговори: Никогаш повеќе!“, порака која утринава преку јавна порака за едно време (2008 - 2015) да не се заборави, но и да не се повтори, ги поздрави минувачите низ плоштад Македонија.