СКЕН: Зелен караван -зелени вредности

Зелениот караван на ЦИВИЛ ги пренесе идеите и заложбите зелени вредности, социјална правда и антинационализам.

Секој може да биде дел од акцијата и да даде драгоцен придонес во заложбите за зелени
вредности, во барањата за социјална правда и борбата против национализмот.

Оваа издание на СКЕН - политички видео магазин ја истакува потребата од граѓанско учество во креирање на зелени иницијативи за зелена иднина на нашата земја.

Б. Ј.

монтажа: Ариан Мехмети