Ndërtime intensive në Podaresh!

Gazetar qytetar anonim lajmëron për intensifikimin e aktiviteteve ndërtimore në fshatin Podaresh, Radovish, një ditë para zgjedhjeve. Në vazhdim janë fotografitë dhe video regjistrimet nga ndërtimi i rrugës.

 

This post is also available in: Macedonian