Интензивно се гради во Подареш!

 

 

Анонимен граѓански новинар јавува за интензивирање на градежните активности во село Подареш, Радовиш на ден пред изборите. Во продолжение се фотографии и видео снимки од изградбата на патот.

 

This post is also available in: Albanian