Зимски автомобилски лудории

Граѓански новинар до редакцијата на ЦИВИЛ Медиа испрати видео од Скопје Север кое сведочи за неодговорноста на еден возач на автомобил во услови на снег.

„Ваквите постапки на возачите се крајно несериозни, неодговорни и опасни по живот за останатите учесници во сообраќајот“, напиша граѓанскиот новинар кој сака да остане анонимен.

М. И.