ВО ЖИВО: Жртви на режимот – сведоштва и слики

Денешниот настан „Жртви на режимот – сведоштва и слики“се организира по многуте сугестии од граѓанките и граѓаните низ целата земја, кои сакаат да слушнат, но и да споделат сеќавања за жртвите на режимот во периодот 2006-2016.

Учесници: Павле Богоевски, Велија Рамковски, Томислав Кежаровски, Лидија Лазова, Љубе Бошковски…