(ВО ЖИВО) Започна панел-дискусијата на ЦИВИЛ „Попис: Статистика, не политика“ во Скопје

Започна панел дискусијата на ЦИВИЛ  во Скопје „Попис: Статистика, не политика“. Панелот се одржува во хотел Парк&Спа Резиденс