Vrtev: Mos u lejoni dhunuesve t’u dëbojnë nga vendi

Këngëtari i grupit “Arhangel”, Risto Vrtev, në konvertin e Qeverisë të quajtur “Maqedonia ec drejt NATO-s dhe BE” që u mbajt të shtunën në Parkun e qytetit, u porositi qytetarëve të mos largohen nga Maqedonia, informon një gazetare qytetare anonime.

“Ose do të më vrasin, ose, me siguri do të mjaftojnë milionë. Maqedonia është vend i pasur dhe çdo gjë është në rregull. Qëndroni këtu. Mos lejoni që askush t’u dëbojë. Askush të mos ju dëbon, më së paku dhunues dhe banditë”, theksoi Vrtev.