Temkov: Mos u frikoni!

Gazetari qytetar Damjan Temkov fitoi një nga dy shpërblimet e katërta për video artikullin “Faza portokalli: Punëtorët në terren, inspekcionet nuk arrijnë dot”.

Temkov për CIVIL Media tha se nuk ak pritur shpërblim, se është edhe më tej i motivuar të informojë për të gjitha problemet në të cilat do të hasë, sepse kjo ha shumë mundësi dhe se askush nuk duhet të frikohet ta informojë opinionin për gjërat që ndodhin.

“Mendoj se gazetaria qytetare është mundësi të flitet për problemet të cilat nuk janë të ndjekura nga mediat zyrtare. Me siguri, nëse ka hapësirë dhe mundësi të dokumentohet ndonjë eveniment, do të ishte mirë të ketë dikush si Civili, për shembull, ta promovojë dhe ta njoftojë opinionin”, tha Temkov.

Biljana Jordanovska

Kamera: Dehran Muratov

This post is also available in: MacedonianEnglish