SKEN – video magazinë politike: Reforma zgjedhore pa reforma

Reformat zgjedhore si parakusht për zbatimin e zgjedhjeve të lira dhe demokratike me mundësi të njëjta për të gjithë nënkupton ndryshim të plotë të Kodit zgjedhor të deritanishëm,që nënkupton edhe ndryshimin e modelit zgjedhor.

Për pengesat, kalkulimet, propozimet për ndryshimin e modelit zgjedhor, një – krahas 120 njësive zgjedhore, rekomandimet e CIVILit, takime të dështuara të liderëve… Reforma zgjedhore pa reforma në episodin e ri të SKEN.

Skanon: Biljana Jordanovska

Kamera: Atanas Petrovski, Arian Mehmeti

This post is also available in: MacedonianEnglish