Шаќири: Кандидатите да се симнат кај народот, да ги слушнат и да им понудат конкретна програма

ЦИВИЛ МЕДИА разговараше со Ерол Шаќири, уредник во ТВ 21 за текот на изборниот процес, оценката за првиот круг, и препораките до учесниците во вториот круг на локалните избори.

Разговорот го водеше Дијана Тахири.

Камера: Дехран Муратов

Монтажа: Ариан Мехмети