Ambasadori Zhbogar e hapi CIVIL FEST: Ka ndryshime pozitive, por mbeten edhe shumë çështje

Ambasadori i BE Samuel Zhbogar e hapi CIVIL FEST, ngjarjen multimediale dy ditore me rastin e Ditës Ndërkombëtare të drejtave të njeriut. Zhbogar e përshëndeti iniciativën dhe e përshëndeti CIVILin për punën e shkëlqyer dhe kontributin për të drejtat e njeriut në vend. Ai në fjalimin e tij konstatoi ndryshime pozitive në vend, por edhe se mbeten shumë sfida tjera.

CIVIL FEST është manifestim në kornizat e projektit “Objektivi qytetar”, i financuar nga National Endowment for Democracy.

Më tepër për CIVIL FEST në: https://civilalb.info/

This post is also available in: MacedonianEnglish